Transmetuar më 01-01-2023, 22:09

Olta dhe Zhaklina do e vazhdojnë “armiqësinë” dhe gjatë vitit 2023. Kjo gjë është vërejtur që në ditën e parë të këtij viti.

“Ka ardhur disa herë të më hedhë helme dhe unë nuk i kam kthyer përgjigje. Pra e durova, shkova dhe e përqafova, kshuqë mendoj se durimi ka një kufi”, thotë Olta.

Ajo shtoi për Amosin se nuk kërkon të flasë me Zhaklinën, pasi ai është rekomandimi i Amosit.