Transmetuar më 01-01-2023, 10:49

TIRANE- Pasi festuan në shtëpi, mjaft të rinj iu drejtuan klubeve për të kaluar çaste të gëzuara të ndërrimit të viteve.

Por duket se mjaft prej tyre abuzuan me alkoolin.

Në një klub nate në Tiranë është filmuar një përplasje mes t⌂ rinjsh.

Nga pamjet shihet që hedhin pijet dhe letrat që kanë në tavolinë, drejt personave të tjerë.

Nuk dihet nëse policia ka kryer ndalime apo shoqërime të personave të përfshirë në konflikt.