Transmetuar më 01-01-2023, 09:50

Ndoshta ishte një koincidencë. Por fallxhorja i tha se kishte folur me shpirtin e babait të vdekur. Fill pas kësaj djali blen biletën gërvishtëse dhe fiton 33 mijë paund.

Një djalë ka fituar 33,000 £ në një short lotarie pasi një fallxhore i tha se babai i tij i vdekur donte që ai të blinte një biletë.

55-vjeçari i paidentifikuar nga Maryland, Shtetet e Bashkuara, fitoi çmimin 33,000 £ (40,000 dollarë) Mega Millions pasi iu tha të blinte biletën e kombinuar të Powerball dhe Mega Millions.

Emri i tij ende nuk është bërë i ditur, por djali dëshironte të tregonte se babai i tij kishte qenë një “lojtar i zjarrtë”, dhe se ai po e kontaktonte atë nga përtej varrit.

Kjo këshillë i ka dhënë atij 33,000 paundë pasi fallxhorja thuhet se i ka transmetuar një mesazh nga babai i tij i ndjerë pas një seance kontakti me shpirtrat.

I riu e bleu nga një dyqan qoshe në Brunswick biletën dhe përfundoi duke me çmimin e madh në para.

Fituesi i përmendur thuhet se është një lojtar i zjarrtë i kartave gërvishtëse dhe më parë i kishte fituar 41,000 £ (50,000 dollarë) në një biletë në vitin 2017.