Transmetuar më 29-12-2022, 22:33

Gërhitjet e Luizit natën kanë bërë që banorët të kenë probleme me gjumin. Madje Amosi u detyrua të ulet në gjumë në ambientet e jashtme të shtëpisë.

Gjatë pasdites së sotme, banorët e kanë hapur sërish si temë. Ronaldo preku që situata në natën e fundit ka qenë dhe më shqetësuese se në të tjerat.

Ronaldo: “Mbrëmë ka qenë situate më shqetësuese”.

Luizi: “Se ke ardh ti këtej”.

Amosi: “Jo se ke ke lënë 15 veta pa gjumë”.

Ronaldo tha që banorët janë interesuar për të gjetur një zgjidhje, ndërsa prêt dhe Luizin ta bëjë.