Transmetuar më 27-12-2022, 18:55

Në "BBV" kanë nisur debatet mes konkurrentëve dhe së fundmi janë përplasur Gent Hazizi dhe Efi e "Përputhen". Kjo e fundit ka akuzuar Gentin se shpërdoron ushqimin dhe mes tyre ka nisur një debat me tone të ashpra

Genti: Mos më vë në gojë fjalë që unë nuk i them, dakort? Unë jam i pari që nuk shpërdoroj ushqimin duke qenë njeri familjar.

Efi: Po mirë po e tepron kot tani, po e zgjat kot

Genti: Jo ti po e tepron kot, ti po futesh kot, lëre tani mos e zgjat!

Efi: Nuk mund të më thuash mua mos e zgjat, flas sa të dua

Genti: Mos e zgjat si muhabet, ti do vëmendje

Efi: Vëmendjen e kemi që të gjithë po mesa duket ke marrë rolin e dikujt tjetër që ka qenë vjet këtu dhe të pëlqen.