Transmetuar më 22-11-2022, 11:56

Tiranë- SPAK lëshon urdhër-arresti për Aleksandër Lahon, i njohur si ‘Rrumi i Shijakut’.

Urdhër-arresti është lëshuar për akuzën e korrupsionit dhe falsifikimit lidhur me tjetërsimin e pronave në Gjirin e Lalzit.

“Rrumi” u shpall në kërkim nga Policia e Durrësit për heqje të paligjshme të lirisë pas dëshmisë se vëllezërve Beqiraj.