Transmetuar më 30-09-2022, 09:43

Duket se kur Max Allegri u takua me Ambra Angiolini, i bëri aq përshtypje, saqë iu tha disa miqve: "Ajo mund të më bëjë vërtet të vendos një unazë martese në gisht". Askush nuk e di nëse është e vërtetë apo është një nga legjendat e shumta të botës së argëtimit, por sigurisht që mes trajnerit të Juventusit dhe aktores/prezantueses, në fillim ka pasur një pasion të madh.

Aq shumë sa Allegri, një unazë dhuratë nga Amber, po, e mbante. Familja e zgjeruar (dy fëmijë ai, po aq ajo), jetonte (kryesisht) në Torino dhe Milano, por shpesh iu pëlqente të bënin arratisje romantike në Romë dhe Toskanë, ku kishin dhe kanë miqtë më të ngushtë, ata të një jete, dhe familjet e origjinës.

FAZAT E DASHURISË – Mes ulje-ngritjeve, historia e shpalosur nga e përjavshmja “Chi”, vazhdoi nga viti 2017 deri më 2021 dhe duket se nuk përfundoi shumë mirë. Sidomos për Ambra, e cila në fakt dje, në “X Factor” i tha sinqerisht një konkurrenteje: "Sikur të mos kisha bërë 12 muaj psikoterapi, pas ndarjes me ish-in e fundit, do të isha tjetër. Por sot, falë teje, doja t’i thoja psikoterapistit tim, jam shëruar".

THYERJA – Dhe të mendosh se në “Vanity Fair”, anëtarja e jurisë së “X Factor”, kishte folur për teknikun si vijon: "Dy vite më parë zemra pushoi së rrahuri për një person gjigant (Francesco Renga), më pas ajo u ringjall nga një burrë tjetër, që e bëri gjithçka me një ëmbëlsi që nuk mund të thuhet".

Fjalë shumë të ndryshme nga ato që tha një vit më parë në “Radio Capital”, për të komentuar ndarjen nga Allegri: “Dita zero ekziston për të gjithë, është një moment në të cilin nuk fiton, nuk humbet, por fillon përsëri.

Është një moment në të cilin nuk fiton, nuk humbet, por largohesh përsëri, largohesh nga njerëzit që bëhen kujtime, nga ata që nuk mbeten, nga ata që në thelb nuk kanë ekzistuar kurrë. Quhet dita zero, sepse ajo që pason zeron është gjithmonë një fillim. Dhe në një fillim nuk flitet për humbje”.

Fraza që atëherë, sipas asaj që tha dje për “X Factor”, ishin preludi i një viti psikoterapie, të nevojshme për të kapërcyer një zhgënjim të hidhur dhe në një farë mënyre të papritur. Sepse, ndoshta, duke iu kthyer asaj fraze për besimin, Amber kishte shpresuar vërtet për të.

Nga Allegri, megjithatë, asnjë deklaratë publike. “Nuk flas për jetën time private, nuk e kam bërë kurrë dhe kjo është në rregull”, – u kufizua trajneri i Juventusit në një konferencë për shtyp një vit më parë. Dhe ai nuk iu kthye më kurrë kësaj teme.