Transmetuar më 20-09-2022, 21:16

TIRANË- Përplaset me betonin dhe ngec poshtë urës te Kodra e Diellit nje betoniere.

Ngjarja ka nmdodhur në orët e para të mbrëmjes.

Për pasojë është krijuar trafik automjetesh.

Në vendin e ngjarjes ka mbërritur policia e cila ka normalizuar situatën.

mjeti i tonazhit të rëndë nuk mund të lëvizë pasi ka ngecur mes betonit si pasojë e forcës së përplasjes.

Dyshohet s eshoferi nuk ka parë se sa është lartësia e urës në këtë vend duke shkaktuar edhe ngecjen brenda urës.