Transmetuar më 15-09-2022, 08:34

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar blihet me 116.3 lekë, duke shënuar një rritje të lehtë krahasuar me një ditë më parë, ndërsa shitet 117.7 lekë.

Monedha evropiane mbetet e pandryshuar, një euro blihet me 116.5 dhe shitet 117.3 lekë.

Sa shitet dhe blihet euro dhe dollari sot, çfarë ndodh me monedhat e

Edhe paundi britanik ka pësuar një rritje. Në tregun shqiptar një paund blihet me 133.7 lekë dhe shitet 136.

Ndërsa franga zvicerane blihet me 120.3 lekë dhe shitet 121.6.