Transmetuar më 14-09-2022, 19:13

Një police seksi me format e Kim Kardashian ka trazuar rrjetin. Oficerja  arrestoi një nga personat me rrezik të lartë, dentistin multi-milioner Lionel Guendy.

Momenti kur arrestohet krimineli është shikuar më shumë se 2 milionë herë në rrjetet sociale, por jo për të, por për policen seksi.

"Dikush ju lutem më jep emrin e kësaj zone, më duhet të arrestohem," shkroi dikush në Twitter së bashku me një foto të oficeres.

Disa pyesnin veten nëse fotoja ishte e rreme apo me Photoshop mirëpo videoja tregoi që policja ishte vërtetë bombë në forma.

Përdoruesit e rrjetit social Twitter po presin me padurim emrin e polices që të arrestohen nga duart e saj dhe të prangosen nga vetë ajo.