Transmetuar më 10-09-2022, 08:56

Dollari amerikan është blerë këtë të shtunë, 10 Shtator me 116.2 lekë dhe është shitur me 117.5 lekë sipas kursit të këmbimit, duke treguar forcim.

Sakaq monedha evropiane euro blihet me 117.2 lekë dhe shitet me 119.9 lekë, duke treguar qëndrueshmëri.

Paundi britanik sot blihet me 134.2 lekë dhe shitet me 137 lekë.