Transmetuar më 29-06-2022, 16:44

Miss Serbia është një histori moderne me sheikë arabë.

Ish-Miss Jugosllavia, Jelena Bin Drai, tani është një nga femrat më të pasura serbe. Ajo është e martuar me Sheikh Saeed Bin Drai për 13 vite. Nga kurora e dashurisë së tyre kanë lindur katër fëmijë.

Në një intervistë, ish-missi zbuloi detajet e një dasme sekrete që ndezi publikun kur u bë publike. E gjithë dashuria e tyre shënohej nga një numër.

“Ne u martuam më 4 prill në orën katër pasdite. Ne jemi në lidhje për katër vjet, numri i fanellës së Saeed kur luan polo është 4, dhe ne kemi katër fëmijë”, tha ajo në një intervistë për Hello.

Për shkak të interesit të madh të publikut, martesa u bë në fshehtësi të madhe në fund të dhjetorit 2007 në shtëpinë e babait të Saeed në prani të familjarëve më të afërt.

Një ceremoni martesore për 300 të ftuar, të ardhur nga e gjithë bota, u organizua në muajin prill. Ata respektonin zakone të shumta, si arabe ashtu edhe serbe.

Ajo kishte veshur një fustan nuseje prej mëndafshi dhe dantelle, dhe i përmbahej zakoneve, kështu që kishte veshur diçka të re, diçka të vjetër, diçka të huaj, diçka blu dhe të kuqe. Torta e dasmës ishte bërë në formën e tre topave të mëdhenj të vendosur mbi njëri-tjetrin, të lidhur me lule dhe peshonte më shumë se 30 kilogramë.

Dasma u festua për tre ditë, dhe të sapomartuarit më në fund i qerasën të ftuarit me një udhëtim në shkretëtirë.

Edhe pse jeta e saj sot tingëllon si një përrallë moderne, fillimet nuk ishin as aq magjepsëse. Jelena ka shpjeguar se jeton mes haremit dhe burri i saj ka 147 gra.