Transmetuar më 12-06-2022, 19:40

Japoni- 38 vjeçari, Shoji Morimoto nga Japonia ka gjetur metodën më të mirë për të siguruar jetën dhe për të fituar para.

Ai ofron veten me qira për personat që nuk duan të jenë vetëm.

Njerëzit e marrin atë me qira për arsye të ndryshme por shumica sepse janë të mërzitur dhe të vetmuar.

Morimoto është punësuar për të ngrënë drekë, për të pozuar për fotografi në Instagram apo për të shoqëruar dikë që kërkon divorcin. Një burrë e punësoi atë për të përshkruar një vrasje që kishte kryer, ndërsa një tjetër e pagoi për të vizituar vendin ku kishte tentuar vetëvrasjen.

Gjithçka nisi në Qershor të 2018 pasi postoi një postim në Twitter ku shkruhej: “Unë ofroj veten me qira, si një person që nuk bën asgjë.” (noa.al/M.D)