Transmetuar më 04-06-2022, 09:54

Tiranë- Hapet Kopështi Zoolohgjik në Tiranë.

Në ceremoninë e zhvilluar me këtë rast mori pjesë edhe Kryeministri Rama që e konsideroi Kopshtin Zoologjik si dhuratën më të bukur për fëmijët dhe një hapësirë të rilindur dhe më modernet në rajon.

Teksa lëviznin nëpër kopësht kryebashkiaku Erion Veliaj i prezantoi Ramës të gjitha hapësirat e ndara të cilat do të jenë të përkushtuara për të egjlit dhe nuk do të fokusohen vetëm në vizitën e kafshëve.

Kryeministri e konsideroi Kopshtin Zoologjik si dhuratën më të bukur për fëmijët dhe një hapësirë të rilindur dhe më modernet në rajon.

‘Mirëmëngjesi dhe me dhuratën e shumëpritur për të gjithë fëmijët, Tirana Zoo Park, që hap dyert sot, i rilindur si një nga hapësirat më moderne në rajon, për të njohur nga afër botën e kafshëve, por edhe plot ambiente çlodhëse për të vegjël e të rritur, ju uroj një fundjavë të bukur.’- shkroi Rama.