Transmetuar më 29-04-2022, 11:52

Akupunktura është një mënyrë mjekimi me gjilpëra të posaçme, që futen në pika të caktuara të trupit.

Shumë njerëz kanë frikë se mos terapia e akupunkturës dhemb.

Pa merak, ndiqni Skënderin dhe shihni se si zhvillon një seancë trajtimi në Kinë, vendin ku e ka zanafillën akupunktura.

[Veprime të rrezikshme, mos i imitoni️!]