Transmetuar më 21-01-2022, 16:33

Donald Veshaj ndodhet në nominim së bashku me Beatrix dhe Einxhel. Mes tij dhe Ilir Shaqirit ka pasur mjaft përplasje në shtëpinë e Big Brother Vip. Ata janë rivalët kryesorë për çmimin e madh.

Gjatë një bashkëbisedimi, Ilir Shaqiri ka shprehur vlerësimin për aktorin e humorit duke thënë se ‘pavarësisht të metave që ka është djalë i dashur”. Më pas, teksa i vuri në dukje se po pinte raki vetëm, ai e quajti Donald Veshaj “shok” të tij.

Pjesë nga biseda:

Ilir Shaqiri: Ti me të gjithë të metat që ke je çun i dashur. Kjo është e vërtetë

Donald Veshaj: Ke pirë gjë?

Ilir Shaqiri: Jo ore, s’kam pirë

Donald Veshaj: Po të pyes se pi shumë ujë nga detoksi, i ke pirë?

Ilir Shaqiri: Ato i kam pirë që në mëngjes

Donald Veshaj: Unë po pi raki

Ilir Shaqiri: Rakinë qerrata e merr gjithmonë vetëm për vete, e kam vënë re këtë gjë.

Donald Veshaj: Pse vetëm për vete?

Ilir Shaqiri: Nuk ia mbush shoqërisë

Donald Veshaj: Kujt t’ia mbush?

Ilir Shaqiri: Shoqërisë

Donald Veshaj: Po do më thuash faleminderit

Ilir Shaqiri: Do ta them dhe faleminderit

Donald Veshaj: Kush mendon se del?

Ilir Shaqiri: Beatriksi (qeshin) pse jo?

Donald Veshaj: Po, po. Të pyeta ty

Ilir Shaqiri: Ti jo njëherë

Donald Veshaj: Ishalla, sepse kam hequr shumë

Ilir Shaqiri: I duhesh kësaj shtëpie