Transmetuar më 14-01-2022, 17:14

Banorët e Big Brother duket se e kanë ‘lëshuar’ gojën.

Një nga lojërat ishte ajo e rezistencës së futur në një kuti.

Monika ka qenë ndër të parat që është dorëzuar, ndërsa Donaldi ishte nga personat që rezistoi më shumë.

Shakatë mes Monikës jashtë dhe Donaldit brenda nuk kanë munguar.

Ajo i ka thënë që e ke kutinë të vogël, por kjo është keqkuptuar nga Donaldi, i cili i ka thënë se e gënjen pamja e jashtme.

Më pas ata i janë futur muhabeteve të tjera, të cilat kanë të bëjnë me madhësinë e organit gjenital tek mashkulli.

Monika ka thnë Donaöid se ‘gjatësia duket nga dora dhe nga madhësia e këmbës’.