Transmetuar më 14-01-2022, 08:17

Beniada ka surprizuar në Big Brother. Ajo ka qenë gjithnjë e qeshur dhe me humor. Madje edhe ka guxuar për gjëra që nxisin kureshtje.

Këtë javë, në ‘Big Brother VIP’, është futur një ari, i cili provokon banorët, dhe këta të fundit nuk duhet të reagojnë.

Disa e kanë kapur me sportivitetet duke bërë veprime e reagime të ndryshme kundrejt tij. Të dashuruarit puthen. Të tjerë janë indiferentë.

Por reagimi i cili tërhoqi vëmendjen ishte ai i Beniadës.

Duke shkuar në shtrat ajo e provokoi ariun me të pasmet teksa heq fustanin dhe ekspozon format e saj.