Transmetuar më 07-01-2022, 09:09

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Dollarit, Euros, Paundit Britanik dhe Frangës Zvicerane.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 106.8 Shitet 107.7

Euro: Blihet 121 Shitet 121.7

Paundi Britanik : Blihet 144 Shitet 145.3

Franga Zvicerane: Blihet 116 Shitet 116.9