Transmetuar më 25-11-2021, 08:39

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Euros, Paundit Britanik dhe Frangës Zvicerane, ndërsa Dollari ka shënuar rritje.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 107.7 Shitet 108.7

Euro: Blihet 121.1 Shitet 121.7

Paundi Britanik : Blihet 143.6 Shitet 144.7

Franga Zvicerane: Blihet 114.9 Shitet 115.7