Transmetuar më 26-10-2021, 20:01

Interneti ka krijuar hapësira të reja njohjeje dhe takimesh të pafund. Por nganjëherë koinçidencat nxjerrin në pah disa të vërteta të hidhura. Babë e bijë përjetuan momentin më të sikletshëm, kur papritur njohën njëri-tjetrin në një faqe online takimesh "Hot" për … "sugar babies" dhe "sugar daddies". Pasi gjithçka u kuptua babai i saj vendosi ta bllokonte dhe ata nuk folën kurrë për këtë.

22-vjeçarja Ava Lewis, e tronditur, ndau përmes një video momentin e pakëndshëm me miqtë e saj në TikTok.

"I kam dërguar edhe një mesazh ‘përshëndetje babi’, por ai më ka bllokuar dhe nuk ka folur kurrë për këtë”, ka treguar ajo.

Ava ia tregoi ngjarjen nënës së saj, pasi prindërit janë shumë mëndjehapur. Pas kësaj, babai i bleu gruas së tij një byzylyk të shtrenjtë për ta falur.