Transmetuar më 14-09-2021, 16:15

Kryeministri Edi Rama njihet me raportet që ka me mediat. Sot ka ndodhur edhe një replikë mes tij dhe mediave kosovare. Konferenca e përbashkët për media e kryeministrit Edi Rama dhe kancelares gjermane Angela Merkel ka zgjatur më pak se 40 minuta.

Kjo ka sjellë një lloj proteste nga gazetarët në mediat shqiptarë të Kosovës të cilët kanë kërkuar më shumë kohë për pyetje. Rama u shpreh se konferenca mund të vazhdojë me të por për shkak të axhendës, kancelares i duhet të largohet.

Gazetarët: Mediat e Kosovës…Zoti Rama, jemi dhe ne këtu.

Edi Rama: Me mua po por zonja Merkel nuk iu ka asnjë borxh.

Gazetarët: Mediat e Kosovës…asnjë nga ne se le… në fakt e patën për zonjën Merkel.