Transmetuar më 10-09-2021, 12:26

Deputetët e kanë vlerësuar në maksimum seancën e parë parlamentare. Të gjithë të veshur me sharm dhe me rroba firmato mjaft të kushtueshme. Parakalimi i ngjan një pasarele mode ku të gjithë shfaqen të veshur si mos më mirë dhe me rroba të shtrenjta.

Disa prej zonjave deputete u shfaqën me kostume, por ka disa prej tyre që guxuan me ngjyrat si Grida Duma dhe Mesila Doda apo dhe me kombinimet si Monika Kryemadhi. Ndërsa deputetët kanë zgjedhur si gjithnjë kostumet serioze në ngjyra të errëta. ja shihni disa nga deputetët: