Transmetuar më 07-09-2021, 08:06

Rudina Dembacaj rrëfeu dje të gjitha të rejat nga jeta e saj. Aktorja pranoi para publikut se do të veshë fustanin e bardhë, por datë nuk ka ende, ama është e vendosur që të martohet në kishë.

“Jemi të dy katolikë dhe dëshira është të martohemi në kishë”, ka rrëfyer Rudina.

Ndërsa përsa i përket një bebeje, Rudina pranoi se fëmija do vijë pas dasmës, ama për momentin nuk është shtatzënë.

“Para se të bëj fëmijën dua të dehem edhe njeherë”, tha me të qeshur ajo gjatë bisedës.

Me sa duket, Rudina e Marku do të çelin sezonin e ri të dasmave.