Transmetuar më 22-08-2021, 09:09

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rwnie e lehtë e Dollarit, Frangës Zvicerane dhe Paundi Britanik.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 103.6 Shitet 104.4

Euro: Blihet 121.3 Shitet 122

Paundi Britanik : Blihet 140.9 Shitet 142.2

Franga Zviceriane: Blihet 112.7 Shitet 113.5