Transmetuar më 20-08-2021, 08:07

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Dollarit, Paundit Britanik, Euros dhe Frangës Zvicerane.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 103.5 Shitet 104.4

Euro: Blihet 121.4 Shitet 122

Paundi Britanik : Blihet 141.4 Shitet 142.5

Franga Zviceriane: Blihet 112.7 Shitet 113.5