Transmetuar më 06-07-2021, 15:34

Ditët e gjata të verës mund të jenë edhe shumë më të gjata kur s’ke plane. Opsioni më i mirë? Shihni një super film që edhe pse mund ta keni parë më parë, do t’ju japë sërish emocione dhe do t’ju mbajë mbërthyer çdo sekondë pas ekranit. Titujt më poshtë sigurisht që i keni ndeshur shpesh, por nëse ka ndonjë që s’e keni parë, jeni fiks në kohën e duhur!

Devil Wears Prada Pride and Prejudice (2005) Before We Go Little Women (2019) Like, Crazy 10 Things I Hate About You You’ve Got Mail When Harry Met Sally Definitely, Maybe Love, Rosie