Gjermani martohet me dy të dashurat e tij (Foto)
Transmetuar më 23-06-2021, 12:12

Gjermani Marco Santo Silva, 35 vjeç, nga Këlni, është martuar ligjërisht me Daniela Silva, 35 vjeç, dhe ata kanë qenë në një martesë të hapur që nga 2012. Tani ai po planifikon të martohet me dy të dashurat e tij në një ceremoni simbolike, me bekimin e gruas së tij.

Marco u takua me nëpunësen e zyrës Jessica dhe ndihmësen e shitjes me pakicë Kamila, të dy 35 vjeç, në një festë në vitin 2019.