Trafik i rënduar te mbikalimi në Fushë – Krujë, radhë të gjata automjetesh
Transmetuar më 12-05-2021, 18:56

Trafik i rënduar është krijuar këtë pasdite te mbikalimi në Fushë – Krujë.

Shqetësimi ka mbërritur në redaksinë e Noa.al nga qytetarët që ndodhen aty.

Sipas tyre, radha e automjeteve është disa kilometra, dhe prej 1 orë e 30 minuta kanë lëvizur fare pak metra.

Po ashtu tregojnë se një situatë e tillë është e përsëritur. /k.k/noa.al/