Firma për shkarkimin, Meta: Mos u merrni me ‘shashka’! Të përqëndrohemi në mbylljen e procesit zgjedhor
Transmetuar më 03-05-2021, 12:39

Presidenti Ilir Meta ka reaguar për nismën e shkarkimit të iniciuar nga PS duke e cilësuar si ‘shashkë’.

Meta thotë se momentalisht të gjithë duhet të përqëndrohen tek përmbyllja e procesit zgjedhor pasi asgjë s’ka përfunduar.

Ditën e sotme PS me 50 firma konkretizoi nismën për shkarkimin e Presidentit për shkelje kushtetuese para dhe gjatë fushatës zgjedhore. Ndërkohë Meta kërkon që të hetohen krimet zgjedhore.

STATUSI NGA ILIR META

Të përqëndrohemi në mbylljen e procesit zgjedhor. Asgjë nuk ka përfunduar!

Të vazhdojë administrimi i çdo kontestimi dhe ankese deri në rinumërimin e votës së fundit.

Detyrë e të gjithë subjekteve të ndjekin procesin deri në fund.

Mos u merrni me “shashka”, por me hetimin e krimeve zgjedhore!

/K.B/NOA.al