Nuk u rikonfirmua deputet, reagon Pandeli Majko dhe shpreh “pakënaqësi”
Transmetuar më 30-04-2021, 17:33

Pandeli Majko duket se nuk e ka pritur mirë faktin që në këto zgjedhje nuk u rikonfirmua deputet.

Që në nisje të reagimit në Facebook shkruan se kjo nuk ndodhi, edhe pse është në 10 deputetët më të votuar.

Por pranon se ky është sistemi për të cilin kanë rënë dakord të gjithë.

Reagimi i Mjakos:

Miq, megjithëse matematika më rendit në 10 kandidaturat e votuara në qarkun e Tiranës, në zgjedhjet e 25 prillit, unë nuk do të jem deputet në Kuvendin e Shqipërisë.

Sistemi elektoral është ky që kemi pranuar. Përvoja më ka mësuar se duhet të jesh i gatshëm të shohësh atë që ekziston.

Isha i bindur se do ti fitonim 19 mandate në Tiranë. Ndaj fushatën për numrin tim personal 19 e kalova në plan të dytë. Edhe për këtë arsye, rezultati nuk është një përrallë që e mposht me logjikë.

Ju falenderoj që votuat për numrin 12, Partinë Socialiste!

Sic do të thoshte im atë ndjesë pastë,… “19-ta kërkon leje për tu ulur në aeroport!” Ju jam mirënjohës që më bëtë ky që jam.

Shpresoj tu kem dhënë “everything”! Mirupafshim!