I mituri diplomohet në shkollën e mesme dhe fakultet, në të njëjtën kohë
Transmetuar më 28-04-2021, 16:45

Një 12-vjeçar në Karolinën e Veriut përdori kohën që kishte gjatë pandemisë për të marrë disa klasa shtesë në shkollë.

Tani, një vit më vonë, Mike Wimmer, nga Salisbury, po bëhet gati të diplomohet shkollën e mesme dhe kolegj, në të njëjtën javë.

Wimmer përfundoi katër vjet shkollë të mesme dhe një diplomë bashkëpunimi dy-vjeçare të gjitha në një vit.

Ai do të diplomohet nga Kolegji Komunitar Rowan-Cabarrus më 21 maj dhe nga Shkolla e Mesme e Akademisë Concord më 28 maj. /k.k/noa.al/

Burimi i lajmit: ctvnews.ca