Fleta e votimit/ Ambasadorja e SHBA: I mbështesim përpjekjet e KQZ për rregulla e kushte të drejta e transparente për zgjedhjet
Transmetuar më 05-04-2021, 12:27

Ambasadorja e SHBA, Yuri Kim ka përshëndetur lajmin e Celibashit se fletët e votimit do të jenë të printuara dhe dërguara në kohë pranë KQZ për zgjedhjet e 25 prillit.

Kim thotë se SHBA mbështet përpjekjet për të siguruar që rregullat e kushtet e zgjedhjeve të jenë të drejta, në kohë e transparente.

NJOFTIMI NGA AMBASADORJA E SHBA

Sapo pashë konferencën për shtyp të Ilirjan Celibashit- shumë mirë të dëgjosh që formati i fletëve të votimit është rënë dakord në mënyrë që ato të shtypen në kohë për zgjedhjet 25 prillit. Ne fuqimisht mbështesim përpjekjet e KQZ për të siguruar që rregullat dhe kushtet e zgjedhjeve të jenë të drejta, në kohë dhe transparente.