Brenda shtëpisë së braktisur prej 60 vitesh, nuk do iu besoni syve si duket sot
Transmetuar më 10-01-2021, 17:09

Është e vërtetë që nëse në një shtëpi nuk banon askush prej një kohe të gjatë, banesa amortizohet me kalimin e kohës.

Kështu ka ndodhur edhe me një shtëpi në Australi.

Në ambientet e brendshme nuk ishte futur askush prej 60 vitesh, dhe së fundmi janë publikuar disa foto.

Fotografi Steve Chaz vendosi të bënte një set duke i shpërndarë më pas në rrjet.

Gjithçka duket e amortizuar, mbizotëron zymtësia dhe pluhuri ka mbuluar çdo vend. /k.k/noa.al/