Puthje, ledhatime dhe zhveshje. Çfarë ka mbetur mes Fatjonit dhe Anës (Foto)
Transmetuar më 08-01-2021, 20:03

Takimi i Anës dhe Fatjonit është i fundit i tyre, për këtë javë.

Ata zhvilluan një takim ndryshe në një fushë “paint ball-i”, të veshur me rroba ushtarake dhe me armë në duar.

Gjithashtu nuk lanë asnjë moment t’u shpëtonin prekjet apo flirtimet me njëri-tjetrin.

Në fillim ndodhi incident i varëses.

Por më pas ndodhi zhveshja ku të dy pusheshin e ledhatoheshin me njëri-tjetrin.

Të dy kanë flirtuar në çdo moment me prekje dhe fjalë ndërsa qëndronin me armë në duar. Dhe pyetja që shtrohet është: a po lind diçka mes tyre?

a.m/NOA.al