Policët kryejnë marrëdhënie seksuale gjatë turnit në makinë, por kishin harruar radion ndezur
Transmetuar më 24-11-2020, 18:52

Dy policë trafiku në Romë të Italisë, e shfrytëzuan nëtën për të kryer marrëdhënie seksuale në afërsi të një kampi.

Gjithçka ndodhi në makinën e punës, por për fatin e tyre të keq e kishin lënë radion hapur.

Gjithçka ndodhi u transmetua edhe te policët e tjerë të patrullave.

Audio e “nxehtë” u regjistrua dhe më pas përfundoi në tryezën e komandantit të policisë bashkiake.

Të dy të dashuruarit me uniformë, janë pjesë e grupit XV të zonës së Kasias dhe ishin dërguar për një patrullë përpara kampit rom të Tor di Quinto.  /k.k/noa.al/