Mund ta gjeni kafshën e fshehur në foto?
Transmetuar më 24-11-2020, 15:47

Në foto është një pjesë pylli , por jo vetëm kaq.

Thuajse si një kameleon është fshehur edhe një kafshë gjigante.

Pikërisht këtë duhet ta gjeni ju se ku fshihet, dhe nëse e keni gjetur shpejt apo jo.

Nëse nuk e keni gjetur, aty është fshehur një gjirafë në anën e djathtë të fotos që shikoni.

Në foton në galeri e keni edhe të ilustruar me shenjë. /k.k/noa.al/