Krijohet parku anti-Covid në Hong Kong. 100 vende private dhe në distancë në respekt të masave
Transmetuar më 15-11-2020, 23:41

Organizatorët e eventeve të Hong Kong-ut po kërkojnë të sjellin argëtim në vende të hapura të banorëve të qytetit.

“The Grounds”, është parku me masa të normave anti-Covid, ka 100 vende private ku mund të ulen dy ose katër persona dhe me distancë të pakten 1,5 metër njëra nga tjetra.

Organizatorët konfirmojnë se kanë mbaruar biletat për dy javët e para.

Eventet e organizuara janë nga mësimet e yoga-s, tek projeksionet e filmave dhe spektakleve muzikore.

Noa.al, sjell më poshtë pamje nga parku anti-Covid në Hong Kong: