Ujëvara që derdhet nga një ndërtesë me lartësi mbi 100 metra
Transmetuar më 22-10-2020, 13:31

Në qytetin Guiyang  të Kinës ky iluzion është bërë realitet.

Ujëvara artificiale ka një lartësi prej 108 metrash dhe rrjedh prej një ndërtese 121 metra të lartë.

/NOA.al