Realiteti shqiptar i “punëve të ndershme”!
Transmetuar më 21-10-2020, 13:33

Është kjo një tjetër anë e medaljes, në shoqërinë tonë.

Ajo duket se është lodhur, jo vetëm për të siguruar prodhimet bujqësore, por edhe për t’i sjellë nga fshati deri në kryeqytet.

Është një nga shumë gra shqiptare që nuk kanë mynyrë tjetër për të mbajtur veten dhe familjen.

Edhe pse ka qenë disi me fat pasi nuk i është afruar ndonjë polic bashkiak, apo tatimor, për t’i hedhur mallin në rrugë, atë e ka zënë gjumi.

Është ky realiteti që qëndron përballë politikave të ndjekura në tërë këto vite, apo përballë njerëzve që punojnë ditë dhe natë dhe merren me punë të ndershme.

NOA.al