Nuk ka më kufizime, nga sot lokalet hapen edhe brenda
Transmetuar më 27-09-2020, 12:57

Kryeministri tha këtë të dielë se nga sot lokalet do të mund të shërbejnë edhe në ambientet e brendshme.

Nga Vlora, kreu i Qeverisë u shpreh se edhe pas këtij vendimi të gjithë duhet të jenë të kujdesshëm dhe të marrin masat për të parandaluar koronavirusin.

“Sot do të dalë njoftimi i ministrisë së Shëndetësisë për hapjen brenda të lokaleve. Se është problem tani që fillon koha më e ftohtë.

Por duke respektuar masat, mos e merreni me shaka Covid-in. Larg qoftë për secilin”, tha Kryeministri.

Prej disa muajsh në ambientet e brendshme të lokaleve nuk lejohet qëndrimi dhe shërbimi. /k.k/noa.al/