Pas Kukësit dhe Dibrës, PD përzgjedh kandidatët për deputetë në Gjirokastër/ Lista
Transmetuar më 26-09-2020, 10:23

Pas qarkut të Kukësit dhe Dibrës, Partia Demokratike ka përzgjedhur listën e kandidatëve të mundshëm për deputetë në qarkun e Gjirokastrës.

Bëhet fjalë për emra të propozuar nga anëtarësia, të cilët janë kaluar në filtrin paraprak të Komisionit të Vlerësimit të Kandidatëve.

Demokratët e Gjirokastrës, do të votojnë të dielën për të përzgjedhur më të pëlqyerit

Emrat e përzgjedhur do të vlerësohen në fazën e tretë dhe të fundit nga Kryesia e Partisë Demokratike, lidhur me performacën politike dhe mundësitë që kanë për maksimalizimin e votës, para përpilimit të listës së kandidatëve, ku qarku i Gjirokastrës nxjerr 5 deputetë.

Dega Gjirokastër

1.Adil Xhelili

2.Alije Kokalari

3.Altin Çomo

4.Antonela Lena

5.Beqir Gjika

6.Besnik Aliaj

7.Entela Shehaj (fico)

8.Nikolla Zhulla

9.Roland Bejko

10.Shemsho Lamaj

11.Tritan Shehu

Dega Këlcyrë dhe dega Përmet

1.Arjan Kasaj (Këlcyrë)

2.Elda Xhunga (Këlcyrë)

3.Gerdjan Xhanari (Këlcyrë)

4.Joana Qirollari (Përmet)

5.Kastriot Sulka (Përmet)

6.Niko Shupuli (Përmet)

Dega Memaliaj

1.Arsola Muzha

2.Bujar Skëndo

3.Bukurosh Ajdini

4.Fatmir Zeka

5.Hatixhe Qendrai

Dega Tepelenë

1.Gramoz Qendro

2.Kristina Bardhi

3.Mehmet Veizi

4.Myzafer Elezi

5.Sokol Guga /a.y/noa.al

PD liston emrat e kandidatëve për qarkun Kukës, vendos anëtarësia