Prova që zbulon problemet me zemrën, e bëni edhe në shtëpi
Transmetuar më 15-09-2020, 19:11

Vitet e fundit janë shtuar personat të cilët kanë probleme me zemrën.

Në jo pak raste diçka e tillë ka shkaktuar edhe vdekje.

Por si ta kuptosh për pak sekonda nëse keni probleme me organin jetësor.

Në një pjatë të thellë hidhni ujë të ftohtë dhe sigurohuni që hapësira i nxë të dyja duart. Brenda në ujë, hidhni disa copa akulli.

Fusni duart brenda në pjatën bashkë me akujt dhe mbajini ekzaktësisht 30 sekonda. Kjo do t’ju bëjë të kuptoni si përgjigjet gjaku juaj në kontakt me të ftohtin.

Rezultatet e mundshme janë këto:

– Gishtat tuaj mund të jenë skuqur dhe ky është lajm i mirë.

– Nëse gishtat dalin të zbehtë prej aty (madje marrin ngjyrë mavi), duhet të shqetësoheni paksa. Mund të keni probleme me qarkullimin e gjakut.