Koha për të testuar logjikën. Cili prej fëmijëve ka shkaktuar rrëmujën
Transmetuar më 15-09-2020, 17:25

Nëna dhe tre fëmijë çamarokë, në një moment ku njëri prej tyre është e sigurt se ka bërë një gabim.

Në fakt nuk është ndonjë gabim i rëndë, por një rrëmujë e vogël në shtëpi.

Është koha që të vendosni në lojë logjikën për të gjetur se cili fëmijë është fajtor.

Nëse nuk arritët ta gjenit, ne e kemi përgjigjen për ju në foton që ndodhet në galeri. /k.k/noa.al/