E armatosur dhe e zhveshur, ish-ushtarja seksi mesazh publik për Trump
Transmetuar më 14-09-2020, 23:18

Ish-ushtarja seksi Shannon Ihrke, ka bërë një mesazh për Presidentin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, ndërkohë që pozon me rroba ushtarake, për një set fotografik në shkretëtirë.

Shannon Ihrke së fundmi ka ndarë mendimin e saj për Presidentin Trump.

Bashkangjitur një fotoje të realizuar në shkretëtirë ajo shkruan:

“Dëshiroj që Presidenti jonë të ketë sukses, kushdo qoftë ai”.