Adele shkakton polemika për foton e karnavaleve: Ky është një përvetësim kulturor!
Transmetuar më 31-08-2020, 12:54

Qëllimi i këngëtares së famshme Adele ishte një përpjepje për për promovuar kulturën Xhamajkane, por, si shumë figura të tjera të shquara që kënë bërë të njëjtën gjë vitet e fundit, rezultati nuk u vlerësua.

Një përdorues shpjegoi se pse ajo shqetësohej nga fotoja e këngëtares:

"Gratë e zeza diskriminohen për veshjet tradicionale si Bantu dhe trikina, por njerëzit e bardhë jo. Nuk është e drejtë dhe kjo është arsyeja pse që njerëzit janë të zemëruar”.

Përdoruesit e tjerë, nga ana tjetër, akuzuan amerikanët për "ekzagjerim", pasi Karnavalet “Notting Hill” u krijuam nga Britanikët dhe kishin si origjinë Karaibet dhe Afrikanët, pikërisht për të festuar kulturat e tyre në një aheng të madh që përfshin të gjithë qytetin.

/NOA.al