Facebook bën ndryshimin e radhës, ja çfarë do të ndodhë nga muaji i ardhshëm
Transmetuar më 25-08-2020, 00:04

Facebook vendos të bëjë një tjetër ndryshim, duke i thënë “lamtumirë” modelit klasik.

Rrjeti sociale do të marrë pamje të re dhe do të jetë e detyrueshme për të gjithë përdoruesit që nga muaji tjetër.

Të gjithë përdoruesit e rrjetit social nuk do të jenë në gjendje të zgjedhin midis dizajnit të ri dhe të vjetër.

Dizajni i ri i “Facebook” në deskop tani duket pak a shumë si aplikacioni i telefonave inteligjentë.

Në disa llogari tashmë ky ndryshim është aktivizuar.