Pushuesja që sfidon ankesat për ‘çmimet e larta’ në plazhet tona
Transmetuar më 23-08-2020, 12:20

Plazhi i Durrësit, edhe pse kohë pandemie, i afron të gjitha.

Përveç akomodimit, ushqimit, pijeve, apo edhe shezllonave, si dhe ankesave për sigurinë gjatë qëndrimit në rërë apo në ujë, hapësirës së munguar urbane dhe kaosin që shpesh mbizotëron, ofron edhe pushues të tillë, si kjo grua, që duket se ka sfiduar ankuesit e shumtë për çmimet  e larta.

Fotoja e kësaj jave në Durrës tregon pushuesen e veçantë, e cila ka vendosur të paguajë hotelin, ushqimin, shazllonin etj,  duke pushuar në një mënyrë krejt të veçantë.

Një numër i konsiderueshëm anti-natyralistësh, bëjnë banja dielli të veshur, apo edhe të notojnë të veshur.

Ka pasur vazhdimisht kritika për mungesën e hapësirave publike apo edhe për çmimet  e larta në të gjithë bregdetin shqiptar.

/NOA.al