Shikoni si imiton të zotin Luani i detit, nuk do ta besoni
Transmetuar më 22-06-2020, 17:00

Trajnimi dhe zbutja e kafshëve është një profesion shumë i dashur dhe shumë argëtues në të njëjtën kohë.

Kemi parë qentë që përshëndesin duke të dhënë dorën, luanë të cilët kërcejnë brenda një rrethi zjarri, apo edhe kafshë të tjera.

Por kjo është me të vërtetë mjaft e këndshme.

Një i ri në Dubai ka publikuar këtë video ku duket Luani i detit që qesh sa herë qesh i zoti.

Mos e humbisni këtë. /k.k/noa.al/

Loading...