Revoltohet Ami: E lini racizmin, reagoni për përdhunimet dhe vrasjet në vendin tonë
Transmetuar më 02-06-2020, 21:54

Të shumtë kanë qenë personazhet shqiptarë që kanë reaguar për vrasjen e 46-vjeçarit George Floyd nga policia amerikane.

Ata kanë postuar në Instagram shprehjen “Jetët me ngjyrë kanë rëndësi”, në formë proteste.

Mirëpo, jo të gjithë e kanë pritur mirë këtë reagim masiv të VIP-ave.

Më e fundit është moderatorja Amarda Toska, e cila e konsideron një modë që të gjithë e ndjekin.

‘Shumë mirë që reagoni ndaj racizmit dhe mbani këtë qendrim të drejtë por duket më shumë si modë që ju pëlqen ta ndiqni! Reagoni në fillim për përdhunimet dhe vrasjet që po ndodhin çdo ditë në vendin tonë, për vendosjen e drejtësisë për shuuuumë çështje të harruar etj. Flm për mirëkuptimin!’, shkruan Ami.

Loading...